Over Sandra

Sandra’s passie voor pianospelen en muziek in het algemeen begon in haar kinderjaren. Dankzij haar ouders, die het belangrijk vonden dat hun dochter een muziekinstrument leerde spelen, startte ze toen ze 6 was met solfege lessen op de muziekschool. Het jaar daarop begon ze met de pianolessen.
Middelbare muziek onderwijs volgde ze in Zagreb, Kroatie. Eenmaal in Nederland, startte ze, op 15-jarige leeftijd, aan het Rotterdams Conservatorium onder leiding van Michael Davidson, afdeling klassiek piano.
Naast piano spelen, componeert ze zowel klassiek als lichte muziek.
In 2013 richtte Sandra klassiek-geïnspireerde rock formatie Phoenix Lights op waar ze ook mee optreedt (EP Phoenix Lights, 2015; Soundtrack Rivierzeep, 2017). Daarmee heeft ze een EP en een aantal singels mee uitgebracht. 
In progrock duo met celliste Laura Gonzalez Badenes, “Before The Moon Arrived”, speelt ze piano, zingt ze en componeert ze. 
Sandra geeft al meer dan 10 jr lang les aan jong en oud, beginners en gevorderden, aan iedereen die wil leren en ontwikkelen. Naast piano spelen, worden in de les ook andere aspecten van muziekmaken behandeld, zoals muzikaliteit, interpretatie, componeren en samenspel.
 
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn